lauantai 25. kesäkuuta 2011

Suklaakakku

Tein aikaisemmin suklaakakun, jonka ohjeen lupasin laittaa. Tässäpäs tämä:

1dl manteleita yön yli liotettuna ja kuorittuna
2,5 dl cashewpähkinöitä
2,5 dl taateleita
1dl rusinoita
2 rkl carobjauhetta
1 rkl raakaa kaakaojauhetta
1rkl raakaa lucuma
1rkl hampunsiemeniä
ripaus suolaa
2 rkl kookosöljyä sulatettuna

Kuorrutus

3rkl kookosöljyä sulatettuna
1rkl taatelisiirappia
1rkl raaka kaakaojauhetta

Tämän toisen kakun tein torstaina Oulun asiakkaille, mutta he eivät sitä kerenneetkän maistamaan:) Toki päivä oli niin kiireinen ja vieraita kävi, että kakku tuli tuhottua aikas pian. Ohje on aika paljon yllä olevan ohjeen mukainen, mutta seassa on vielä tyrnijauhetta ja appelsiinikukkavettä.
Kuorrutuksen jätin myös pois.







5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Nami nami onpa ihana kakku,heti tekisi mieli tuota tehdä mutta kaikki välineeni ovat kaukana Israelissa...

Yaelian kirjoitti...

Piti vielä mainita,että kävin katsomassa nettikauppanne sivuja;ihanastikaikenlaisia tuotteita teillä!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kiitos. Kakku meni vieraillekin hyvin alas. Yksi vieraista ei myös syö viljoja, joten nämä raakakakut ovat siitä niin helppoja ettei tarvi miettiä että onko munaa, vijaa, maitoa ym.

Ja kiva kun kävit kurkkaamassa nettikaupassamme:) Muutenkin on ihana kun käyt aina kommentoimassa!

Okriina kirjoitti...

Ihana ohje ja tyrni sekä appelsiini varmaan sopivat myös upeasti. Nykyään ei tosiaan enää tarvitse paljon kyselle ihmisten ruokarajotteita, kun tarjoa aina raakaleivonnaisia. Pähkinäallergiat tosin varmistelen etukäteen, mutta muuten on kyllä aika helpoksi muuttunut tarjoomusten suunnttelu :)

Kaisu kirjoitti...

Okriina, totta puhut. Eipä sitä muutama vuosi sitten voinut kuvitellakaan,että "leipominen" on näin helppoa minullekin, jolla mikään ei ennen onnistunut;)