lauantai 27. elokuuta 2011

Aamutorilta ostettua...


Torilla on lauantaiaamuisin myynnissä kaikennäköisiä kasviksia ja juureksia ja omenoitakin. Aamulla poikien kanssa hurautettiin pyörällä sinne ja saimme tällaisen saaliin. Tuotteilla ei ole luomumerkintää, mutta nainen joka myy näitä, sanoi ettei käytä mitään ylimääräistä näihin. Mukaan tarttui myös pari kirsikkatomaattipussia (ovat saalaatin joukossa...mielettömän makeita ja herkullisia) sekä avomaankurkkuja. Kaikki yhteensä teki sen 15 euroa.

Takapihaltamme on myös mukavasti tullut mansikkaa, salaattia, hernettä, pinaattia, porkkanaa, tilliä ym. Poppoo on vain niin iso jo etteivät ne riitä mihinkään.2 kommenttia:

-Angel- kirjoitti...

Tuo on ihana kun läheltä saa. Me kasvatettiin tänä vuonna kans kaikenlaisia yrttejä, salaattia, tomaatteja ym. Kesäkurpitsa kasvaa yllättävän hyvin Suomessa, mutta parsakaali (oli kokeilussa) ei onnistunut :) Punakaaleista taas tuli todella isot ja mehukkaat!

Kaisu kirjoitti...

Angel, lähiruoka on aina lähiruokaa! Kaikenlaisia kokeiluja sitä tulee tehtyä, jotku onnistuu jotku ei. Se vain tuntuu niin mahtavalta syödä itse kasvattamaansa ruokaa:)