maanantai 22. elokuuta 2011

All you need is love....

Tällaisen pienen sievän ja näppärän kirjan satuin löytämään kirjastosta. Kannattaa lukea. Voin myöhemmin vähän kirjoittaa enemmänkin tästä.Kun annat positiivisuutta, vastaanotat positiivisuutta; kun annat negatiivisuutta, vastaanotat negatiivisuutta. Saat sitä mitä annat. Jos ajattelet ja tunnet, että elämä on mahtavaa, vedät puoleesi niitä ihmisiä, tilanteita ja tapahtumia, jotka tekevät elämästäsi entistäkin huipumpaa. Jos negatiivisten tunteiden ja ajatusten sijaan tuotat yli 50 prosenttia positiivisia ajatuksia ja tunteita, olet päässyt käännekohtaan. Yhtäkkiä kaikki hyvä elämässäsi lisäntyy ja moninkertaistuu. Negatiivisia tunteita ei voi koskaan tyystin hävittää, koska ne kuuluvat elämään ja ilman niitä ei olisi olemasa hyviä tunteita.

Puhu siitä mitä rakastat. Älä niistä asioista joita et rakasta. Aina kun tunnet kiitollisuutta, annat rakkautta. Ole kiitollinen kaikesta mitä olet saanut elämässäsi. Kiitä kotiasi, perhettäsi, ystäviäsi, työtäsi ja lemmikkejäsi. Kiitä aurinkoa, vettä jota juot, ruokaa jota syöt, ilmaa jota hengität - jos niitä ei olisi, ei olisi sinuakaan.


Elämän tarkoitus on olla hauskaa. Kun esim. " leikit", tunnet olosi hyväksi. Vakavuus tuo elämään lisää vakavia asioita.

"Älä hukkaa hetkeäkään murehtimiseen, sillä vatvomalla menneisyyden virheitä myrkytät itsesi uudelleen."
 -Neville Goddard

"Ulota huolenpitosi, ystävällisyytesi, ymmärtämyksesi ja kaikki mahdollinen rakkautesi jokaiseen ihmiseen riippumatta siitä, miten arkinen tuttavuutenne on, ja tee se ajattelematta hyötyä. Elämäsi ei ole sen jälkeen enää sama." - Og Mandino4 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Tämän kesän oivallusten kirja, täälläkin päässä. :) Mieletön tapahtumien ketju lähti liikkeelle tuosta kirjasesta. Voima-kirjassa on voimaa, todellakin. <3

Okriina kirjoitti...

Oon lukenut vain The Secretin. Täytyy siis saada tämäkin käsiin!

Anonyymi kirjoitti...

Kyyneleet tuli silmiin pelkästä kirjaesittelystä...
Mulla vaan ei vielä ole tarpeeksi voimia kaikkeen tähän :(

T: Myy

Kaisu kirjoitti...

Jutta, samaa mieltä olen minä:) Kirjan luettuani on alkanut tapahtuun täälläkin päässä:))

Okriina, suosittelen lämpimästi. Ihana ihana kirja!

Voi Myy, halaus täältä. Olen ottanut tänne blogiin näitä lukemisiani ennenkin ja tämä kirja kyllä yksinkertaisuudessaan kosketti. En tiedä elämäntilannettasi, mutta toivon voimia ja kaikkea hyvää sinulle. Kyyneleet nousi täälläkin silmään kommenttisi vuoksi.