torstai 18. elokuuta 2011

Herkullinen suklaakakku avokadosta


Kuvaushetkellä kakku ei ole tieten ollut paria tuntia enempää jääkaapissa, joten koostumuskin on vähän löysä vielä. Seuraavana päivänä koostumus oli taas tosi hyvä ja jämy. Hyvin pysty leikkaamaan.

Kertakaikkisen hyvää tämä oli!!

Pohja:

1 dl yön yli liotettuja kuorellisia manteleita, jotka sitten kuorin.
1 dl cashewpähkinöitä suoraan pussista
1,5 dl taateleita
ripaus suolaa

Yleiskoneen kipossa ensin mantelit ja pähkinät raemaiseksi. Sekaan muut ja tehdään taikinapallo.
Pohjan ainekset pieneen irtopohjavuokaan ja taputellaan.

Väliin:
1 luomu banaani viipaloituna (eli pohjan päälle)

Täyte:

2 avokadoa mussattuna
3-4 rkl carobjauhetta tai raakakaakaojauhetta
1-2 rkl raaka agavea
2 rkl kookosöljyä
vähän aitoa vaniljaa


Laitoin kaikki rakkaaseen Magic Bullettiini ja tasainen suklainen seos on nopsasti valmis. Täyte banaanien päälle ja jääkaappiin tekeytyyn.




13 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Kylläpä näyttääkin houkuttelevalta... :)

HaLo kirjoitti...

Mulle kans palanen! ;)

Inna kirjoitti...

aa nam namm :) ohjetta odotellessa!

-Angel- kirjoitti...

Uskotaan, että on hyvää :)

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö, juu koukuttavan houkuttavan herkullista oli:)

Halo, ole hyvä, laitan pikapostissa tulemaan:)Sinunkin blogissa käyn säännöllisesti ja yhdessä vaiheessa yritin kommentoida 3 eri asustettasi, mutta ei onnistunut vaikka monesti yritin. Pitänee jossakin vaiheessa taas yrittää...Rokkiasuste/meikki oli paras:)

Inna, laitoinpas just reseptin:)

Angel, jep, kertakaikkisen herkutillista:) Raikkekin tykkää hirmuisesti näistä väkellyksistäni.

Tanja kirjoitti...

Oi, onpas herkun näköinen :P

Kaisu kirjoitti...

Tanja, tuppaa nämä kakut olemaan vähän liiankin herkullisia;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana resepti! Tämä maistui taivaallisen hyvältä ja sai minut kokeilemaan muitakin reseptejäsi...=) Jopa mieheni söi tätä ja otti jopa lisää vaikka yleensä ei välitä mun kokkailukokeiluistani.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos! Onpa kiva kuulla, että miehesikin söi:)Meillä mies on kyllä hirveän perso sekä normaalileivonnaisille että raakajutuille. Kaikki kelpaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ajattelin kokeilla reseptiäsi. En pidä banaanin mausta leivonnaisissa. Siksipä mietin, mikä on banaanin virka kakussa? Voisinko korvata sen jollakin?
Terveisin, Satu

Kaisu kirjoitti...

Hei,

uskon että voi hyvin korvata jollain muulla esim. marjoilla tai muulla hedelmällä. Tai sitten jättää kokonaan pois.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko käyttää jo valmiiksi kuorittuja manteleita? =)

Kaisu kirjoitti...

Käyvät hyvin:) Itselläni on vain tapana käyttää aina kuorellisia, koska miellän niiden laadun paremmaksi.