tiistai 30. elokuuta 2011

Omppupiirakka

Omenapiirakkaa olen tehnyt ennenkin. Tähän lisäsin myös täytteeseen tahinia ja psylliumkuitua. Päällä vaniljainen cashewkerma.

5 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Kyllä ruoka voi sitten ollakin syötävän kaunista! :)

Sannis kirjoitti...

Ompa onnistuneita kuvia!

Okriina kirjoitti...

oi miten kaunista synytyi taas keittiössäsi :)

-Angel- kirjoitti...

Ihania bloggauksia sinulla viime aikoina ja upeita kuvia :)
Kiitos todella paljon mulbereista, paketti oli saapunut kun palasin kotiin reissusta. Lapsille maistuivat niin paljon, että olisivat syöneet mielellään kaikki kerrallaan. Ja kerrassaan ihania valokuvia pikkumiehestä, on taas kasvanut ja näyttää hienolta "irokeesissä" :)

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö kiitos:)Omenaviipaleet saavat kakun kuin kakun näyttämään kauniilta!

Sannis, kiitos:) Aurinkoisella ilmalla ja vielä ulkona on niin ihana ottaa kuvia. Talvella kuvat sitten ovatkin vähän aneemisen näköisiä..

Okriina kiitos myös sinulle:)Onneksi tänne blogiin päätyvät vain ne onnistuneimmat otokset..moni vois järkyttyä kun näkis mitä linssin ulkopuolella näkyy (kaaos, sekasorto ym):)

Angel, kiitos! Olepas hyvä mulbereista, hyvin luit Raippen kääntämää vet-kieltä tai mitä lie;)
Onpa kiva kuulla että lapset tykkäs, täällä myös joutuu topputtaa, kun Rölli vetelis koko mulberipussin kerralla jos antais:)
Kovasti on kasvanut pienimmäinen, mutta kävelee vieläkin vähän liian vähän (konttaa osaksi vieläkin), joten lääkäri passitti fysioterapiaan. Jospa se siitä, siellä varmaan jo juostaan...