keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kaukana kaukana metsän siimekseksessä...

Reilu kuusi vuotta sitten kävin täällä ensimmäisen kerran ja ihastuin jo silloin maisemiin. En vain osannut arvostaa vielä tätä kaikkea kauneutta ja rauhaa. Jollakin lailla olen kuitenkin aina kaivannut alkukantaista elämää. En ehkä koko ajan, mutta välillä ainakin. Mökkiin ei tule vettä eikä ole sähköä. Katolla on pari aurinkokennoa, joilla tarvittaessa saa sähköä. Tontilla on myös lähde, joten vedetkin on omasta takaa. Lähisukulainen oli laittamassa tätä myyntiin, mutta pyysin, että elä laita:) Jotenkin tuntuu, että tässä voisi olla se jokin juttu minua varten.
Sauna


Portaat saunasta rantaanNäky mökin etupuolelta rantaan. Lasten kanssa ei mikään ihannepaikka. Pudotus on jyrkkä ja pitkä. Välillä sydäntä kylmäs ja miehen käskin kuvaussessioiden aikaan pitää pienimmäisen rattaista lujasti kiinni ja jarrut päälle. Kuvista ei välttämättä käy aivan niin ilmi kuinka jyrkkä rantatörmä on.10 kommenttia:

Puutarhuri kirjoitti...

Onpa kaunis paikka! Eihän tuollaista kannata myydä pois, aivan ihana. :)

aikatherine kirjoitti...

aivan ihastuttava paikka ja upeita kuvia. Pienten lasten kanssa on tietysti omat ropleemat, mutta asioilla on tapana järjestyä, kun miettii kaikki vaihtoehdot.. varmasti löytyy joku aitaus systeemi esimerkiksi suojaamaan lapsia..putoomiselta.. oli ihanaa lukea kuinka vielä tämän päivän nuoret arvostavat oikeesti vihreitä arvoja, kun minä olin nuori äiti yli 40 vuotta sitten niin elämä vain oli maalla ihan yrittämättä hyvin ekologista. olen myös luomu ja kasvis syöjä, joten taidan tutkia peikkopöytäsi antimet huolella

Tanja kirjoitti...

Oi :D Aivan ihana <3.

Itse olisin juurikin tuollaisen tyyliseen mökkiin muuttanut jo 8 vuotta sitten. Nyt olisi ongelma jos pitäisi läppäristä luopua, mutta muuten melkeinpä sähkötönkin elämä onnistuisi... pitäisi kehitellä jokin poljettava systeemi jolla saisi läppäriin virtaa :).

Kaisu kirjoitti...

Puutarhuri, älä muuta sano:) Kaunista ja rauhallista!

aikatherine, niin se varmaan on, että asioilla on tapana järjestyä. Välillä jotenkin ahdistaa tämä hirveä hössötys nykylasten/nykyelämän kohdalla ja sitä et pääse pakoon millään ilveellä. Tuo mökki vain tuntuu niin rauhan tyyssijalta, missä voisi olla antoisaa viettää ainakin pieniä hetkiä silloin tällöin.

Tanja, juu pitää alkaa kehittelmään jotain omia tekniikoita tuon sähkön tuottamiseen:)

Jutta kirjoitti...

Voi miten kauniin näköinen paikka! Alkoi heti tehdä mieli syysretkelle. :)

Kaisu kirjoitti...

Jutta, eikös olekin:)Katsotaan miten asiat etenee...jospa sitä joskus pystyisi viettämään aikaa luonnon helmassa ilman ylimääräistä teknologiaa.

Mustikkatyttö kirjoitti...

Mahtava paikka!

Ps. Sinua odottaa pieni ylläri blogissani. :)

Nimuel kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihana blogi! =)

Kaisu kirjoitti...

Nimuel, kiitos kaunis:) Mukava kuulla että tykkäät! Ihania värejä myös sinun blogissa:)

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö, paikka on mahtava! Äidin kanssa ollaan kyllä niin ihastuneita paikasta, että saas nähdä mitä tuleman pitää..

Ja kiitos ylläristä:) Käynpäs tässä joku päivä ihan ajan kanssa perehtymässä mistä on kyse.