maanantai 5. syyskuuta 2011

Kuin herran kukkarossa...

Kun tulemme takaterassille vasemmalle katsottaessa näyttää tältä...

 


Edessä näyttää tältä....Ja hupsista...oikealla näyttää tältä...


Ollaan kyllä saatu nämä viimeiset kuusi vuotta olla kuin herran kukkarossa täällä kujan päässä. Oikealla puolellakin on ollut isot koivut missä nämä kaivinkoneet nyt ovat jyränneet. Metelikin on ollut välillä sen mukainen.

Mutta en valita. Olen etsinyt kaikenlaisia positiivisia asioita tästä operaatiosta....saimme ihanan kesän viettää aivan rauhassa.....metelin jälkeen huomaan taas sen ihanan hiljaisuuden....on korvat jolla kuulee möykkeen....lapset katsovat haltioissaan isoja kaivinkoneita....saamme naapurit joilla on kaksi poikaa.....ja tuota noin...siellähän on naapurin tontti täynnä nuoria komeita rakennusmiehiä;)

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Mutta taisi teille jäädä kuitenkin kauniita näkymiä,kaikesta huolimatta.,Ja toivottavasti uudet naapurit ovat mukavat!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, pieni puistoalue takapihalla koivuineen toivottavasti on ja pysyy. Tämä on on ollut mielettömän upea ja rauhallinen paikka asua. Uudet naapurit jo tiedämmekin entuudestaan. Heiltä nimittäin ostimme tämän talomme:)

Mustikkatyttö kirjoitti...

Viihtyisää seutua! Eipä aikaakaan niin tilanne varmaan taas tasoittuu. Kiva, kun teillä on kuusiaitakin näkösuojaa antamassa. :)

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö, täällä on tosiaan ihanan rauhallista asua, vaikka lähellä kaupungin keskustaa asummekin. Toisella puolella on jo tukeva naapureiden kuusiaita, mutta tuolla rakennuspuolella on vielä vähän kasvamassa pituutta ja tuuheutta.