keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Browniepohja karamellitäytteellä

Näitä kelpasi mutustella teen kanssa. Pohjassa oli hiukan liian pähkinäinen maku minulle, kun käytin kokonaan pekaanipähkinöitä. Yleensä lantraan manteleilla, mutta tällä kertaa en. Täyte oli kyllä huippuhyvää ja karamellisen makuista.

Eli ohjeeseen. 

Pohja:

2 dl pekaanipähkinöitä
1 rkl kookosöljyä sulatettuna 
ripaus vaniljaa ja suolaa


Jauhoin ensin pähkinät yleiskoneen kipossa ryynimäiseksi. Sitten mukaan taatelit, jauheet ja suola. Lopuksi vielä kookosöljy.


Karamellitäyte

2 rkl lucumaa
4 rkl sulatettua kookosöljyä
ripaus suolaa
sopivasti vettä jotta mylly pyörii

Sekoitin kaikki uudessa Amazing Bulletissani tasaiseksi massaksi. Varastossa ei siis ole Magic Bulletteja vaan Amazing sellaisia. Niitä on myytävänä täällä On ollut koeajalla itselläni nyt varmaan kuukauden päivät ja hyvin on pelittänyt.


7 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Namin näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

voihan jösses! kuola valuu...

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kyllä tämä aikas makoista oli:) Käytän tästä lähin kuitenkin niitä manteleita pohjassa (ainakin suuremmaksi osaksi.

Anonyymi, hyvä hyvä:)

Tanja kirjoitti...

Oih ja voih :P Herkulliselta näyttää, jälleen :).

Laura kirjoitti...

Tuo karamellitäyte näyttää ihanalta!

Olen suunnitellut Magic Bulletin ostamista, kun tuo Krups ei toimi ihan joka tilanteessa kovin hyvin. Oletko huomannut Magic ja Amazing Bulleteissa mitään merkittäviä eroja?

Kaisu kirjoitti...

Tanja, kiitos:)Karamellitäyte oli kyllä niin kuin karamellia!

Kaisu kirjoitti...

Laura, kiitos!

Amazing on ollut käytössä varmaan kuukauden päivät jos ei enemmänkin. Samanlailla jauhan pähkinät ja teen mousset kuin Magic Bulletillani. En ainakaan tällä kokemuksella pysty mitään suurempia eroja sanomaan. Hyvin on toiminut! Itselläkin Krups, joka on yleensä hyvä isompia satseja tehtäessä tattaripuuroa ja pirtelöitä. Sillä ei vain mousseja tehdä eikä pähkinöitä jauheta.