maanantai 3. lokakuuta 2011

Granaattiomenakakku


Ohje on täällä. Väri ei ole niin ihana kuin alkuperäisessä reseptissä. Laitoin kyllä punajuuren palasen jos toisenkin sekaan, mutta ei auttanut. En viitsinyt tehdä kuitenkaan punajuurikakkua, joten lopetin hyvissä ajoin;) Maku oli hyvä ja täytteessä maistui kivasti granaattiomenamehu. Koostumus oli myös loistava ja helposti leikattavissa. Suosittelen!

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana kakku!Olenkin usein kuolannut sitä Russelin kakkua ja ajatellut olisko ehkä vähän photoshoppausta siinä kuvassa kun on niin kauhean vahva väri siinä hänen tortussaan.Just tänään muuten ostinkin granaattiomenoita;D

Okriina kirjoitti...

Olen tehnyt myös Russelin kakkua ja omastani tuli kyllä aika pinkkiä, ei tosin ihan yhtä vahvan väristä kuin kuvassa. Taisi muuten olla ihan ekoja raakajälkkäreitä, joita olen tehnyt.

Mustikkatyttö kirjoitti...

Hyvältä ja mehevältä näyttää noin kiinteänä ja roosan värisenä!

Meillä tykätään tosi paljon granaattiomenista! :)

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, Okriina ja Mustikkatyttö, tämä oli kyllä ihanan simppeli tehdä ja rakenne hyvä. Granaattiomenat kuivattuna siemeninä ja mehuna ovat tuttuja, mutta tuoreita en ole koskaan ostanut.