lauantai 26. marraskuuta 2011

Mantelipallerot


Mantelipyreen loppu on aina jankkisempaa kuin ihan vasta korkattu purkki, joten siitä voi vaikka pyöritellä palloja. Laitoin kippoon mantelipyreen loput, xylitolia vähän ja kookosvoita pehmennettynä miedolla lämmöllä. Lisäksi punssiaromia pari tippaa.

Kuvassa vasta palloiksi pyöritelty. Seuraavana päivänä parhaimmillaan (koostumukseltaan). Pyörittelin  appelsiinihiutaleissa, pakastekuivatussa vadelmajauheessa ja carobissa. Maistui peikkosille vallan mainiosti:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin onko tämä nyt oikeasti koivusta? Ksylitolia tehdään myös maissista ja epäilemättä ei-luomusta.

T: Pikkumyy

Kaisu kirjoitti...

Hei Pikkumyy, on oikeasti koivusta:) Laitanpa vielä tarkemmin tämän tiedon myynti-ilmoitukseen. Hyvä kun kysyit, kun ei aina hoksaa, että sehän on hirmu tärkeä tieto!

Okriina kirjoitti...

Somat pallerot! Itse käytän pähkinätahnojen loput usein nopeaan pähkinä/mantelimaitoon. Purkki, jossa on vain ihan rippeet jäljellä päätyy raakapuuron kypsyttelyastiaksi, jolloin puurosta tulee ihanan kermaista.

Outi/Keittiökameleontti

Kaisu kirjoitti...

Okriina, tahnat ovat kyllä nopeita ja helppoja käyttää, kun ei aina kerkiä liotella ja tehdä itse.

Sepäs onkin näppärä tapa käyttää rippeet, ei mitään mee hukkaa:)