torstai 9. helmikuuta 2012

Pehmeä ja suussa sulava mustikkakakku

Tämä oli simppeli tehdä ja mielestäni hyvää.

Pohja:

2 dl jauhettuja seesaminsiemeniä
2 rkl ksylitolia (vähempikin olisi varmaan riittänyt...)
2 rkl carobjauhetta
1 tl lucumaa
2rkl kookosöljyä sulatettuna
vettä

Yleiskoneen kipossa sekoitetaan jauhetut seesaminsiemenet, ksylitoli, carob, lucuma. Lopussa kookoöljy ja tarvittaessa vettä, jotta seoksesta tulee jankkisempi.

Täyte:

1,5 dl pakastekuivattuja mustikoita
1 dl cashewpähkinöitä jauhettuna
1 rkl sitruunamehua
puolikas banaani
2 rkl kaakovoita sulatettuna
1 rkl lesitiiniä
1 tl psylliumia
vaniljaa ripaus

Tehosekoittimessa kaikki muut sekaisin paitsi lesitiini, psyllium ja kaakaovoi. Lopussa myös ne ja seos vedetään tasaiseksi ja kuohkeaksi.







2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Mmm,tosi herkulliselta kuulostava kakku:)

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, tykkäsin kovasti:) Tarkoituksella jätin pois kuivahedelmät.