lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ihania hemmotteluhoitoja!

Vuoden alusta olen ensimmäistä kertaa elämässäni käynyt kunnon hemmotteluhoidoissa mm. suklaakivihieronnassa ja kasvo- ja niskahieronnassa. Keidas Hoitopalvelut on paikallinen yritys ja käyttää luomulaatuisia öljyjä ym. Se on se ratkasevin seikka ja tietenkin hinta. Vuoden alusta oli niin hyviä tarjouksia eli osa hoidoista oli puoleen hintaan. Silloin minäkin sain jalat alleni:) Ensi viikolla menen kokovartalon ruusuhoitoon.

Parturissa olen käynyt yli kaksi vuotta sitten (mitä nyt mies välillä saksii muutaman sentin) ja muutenkaan ei itseensä oikein tule satsattua. Olen nyt ajatellut, ehkä se kuitenkin tekee terää silloin tällöin käydä hemmotteluhoidoissa.

Alla viimeksi lukemani kirja. Pieni mies vähän auttaa äitiä ja pitää kansista kiinni etteivät pomppaa ylös:)

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Suklaakivihieronta kuulostaa hyvälle :).
Minäkin kävin ensimmäisen kerran jalkahoidossa viime marraksena, kun sain oikein kutsun (oppilaitokseen koejaloiksi). Mutta on se kumman vaikeaa itselleen antaa luvan hemmoteltavaksi.

Kirjakin vaikuttaa hyvälle :)

Okriina kirjoitti...

Taidetaan me äidit laittaa aina kaikkien toisten tarpeet edelle ja itsemme hemmottelu tahtoo jäädä. "Hyvä" esimerkki olen tästä itsekin. Vaikkakin, kun äiti voi hyvin niin koko perhe voi hyvin.

Kaisu kirjoitti...

Tanja, itsestäki tuntuu etten osaa oiken rentoutua. Nyt aion kuitenkin ottaa tavaksi:)

Okriina, juuri näin:) Tämä mamma ei kohta muuta teekään kuin hemmottele itseään;)