tiistai 24. huhtikuuta 2012

Carob-seesaminsiemenpalat


Jossakin vaiheessa tuli tehtyä tällaisia namusia.  Tähän liotin seesaminsiemenet yön yli ja kuivatin muutaman tunnin saunassa, jonka jälkeen jauhoin siemeniä vähän pienemmäksi.


2 dl liotettuja ja kuivattuja seesamisiemeniä jauhettuna
1-2 rkl Sweet Freedom makeutusainetta
1 rkl mantelipyreetä
1 tl aitoa vaniljaa
2 rkl carobjauhetta
2-3 rkl kookosvoita/sosetta

Kaikki 5 ensimmäistä ainesosaa sekaisin yleiskoneessa. Lopuksi vesihauteessa pehmennetty kookosvoi. Jääkaappiin pariksi tunniksi ja sitten nauttimaan hyvän teen kanssa.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyvän näköiset namuset! Täällä myydään monessa paikassa kokonaisia carob-palkoja,mutta en oikein osaa niistä mitään tehdä ,joten aina tulee ostettua sitä jauheena(monet täällä tykkäävät imeskellä niitä palkoja)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Yaelian! Aikas jännä tuo carobpalkojen imeskely:) Olen käyttänyt nyt enemmän carobia ja vähentänyt vaihteeksi kaakaota.