maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ihmeellinen maailmankaikkeus

Mies kertoi yksi päivä hiukan ihmeissään, mitä postitusreissulla oli tapahtunut.

Hän oli kävelemässä postiin sisään, kun hän katsoi sieltä tulevaa miestä ja mietti, että kukahan tämä riutuneen ja elämän kolhiman näköinen mies oli. Ohi mentyään tämä mies huikkasi tervehdyksen kuin kaverilleen ja silloin mies huomasi, että hänhän oli henkilö, jonka kanssa hän oli vuosia sitten aina ollut napit vastakkain. Heillä oli joitakin yhteisiä kavereita, mutta toisiaan he eivät sietäneet. Päinvastoin, aina tilaisuuden tullen olivat turpaan vetämässä toisiaan.

Muutaman päivän tämän tapahtuman jälkeen tämä toinen mies kuoli äkkiseltään. Miehestä tuntui niin ihmeelliseltä, että tämä toinen mies oli huikannut heipat ystävälliseen sävyyn eikä riitaisaan sävyyn niin kuin olisi olettanut. Lienee maailmankaikkeus järjesti tämän kohtaamisen. Ehkä vain kertoakseen riitapukareille, että "ei muistella pahalla".

Äitini tarina on myös näitä maailmankaikkeuden järjestämiä ihmeellisiä tarinoita. Välillä omassakin elämässä tuntuu, että palaset vain loksahtelevat kohdalleen ihan itsestään.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosiaankin,kuin olisi kohtalo järjestänyt tuon tapaamisen.Maailma on kyllä täynnä ihmeellisiä tarinoita!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, se oli tosiaan merkillistä, kun mies heti sen postitusreissun jälkeen sanoi, että arvaappa keneen törmäsin. Parin päivän jälkeen saatiin sitten lehdestä lukea kuinka oli käynyt.