sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Messukuulumisia, 11 kysymystä, vieras tuli taloon..

Eli tässäpäs viikon aikana tapahtunutta.

Maanataina saimme tällaisen vieraan taloon eli kohta voi odottaa myös keskimmäisen ja kuopuksen sairastuvan.

Selässä oli eniten näppyjä, mutta jaloissa ei paljoa eikä mahassa ja kasvoissa vain toisella puolella. Eli selvisimme aika näppärästi tästä. Selässä oli muutama näppy, joita kutitti , joten laitoin niihin Frantsilan yrttisalvaa. (alkaapa se kutittaa kun katsoo kuvaa:))


Tämä viikko on ollut huisin kiireinen. Olimme viikonlopun messuilla, johon osallistuivat paikalliset yrittäjät. Koko viikon tein etikettejä ja kaikennäköisiä valmisteluja messuja varten. Kaikki meni oikein hienosti. Monet paikalliset eivät tiedä meistä mitään ja ovat vähän ihmeissään, että heidänkö naapurissa on tällainen pulju:)


Sain Paulalta (tattista vain:)) 11 kysymystä, joihin ajattelin nyt vastata. Pitääpä miettiä jos saisin myöhemmin myös itse keksittyä kysymykset ja lähettää ne eteenpäin seuraaville.Haaste on tällainen: Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.


11 kysymystä

1. Mikä sai sinut tänään iloiseksi?
Sain olla esikoisen kanssa kirkon alttarilla, kun hänet siunattiin koulutielle.

2. Mitä olisit jos voisit olla mitä tahansa? Varmaan minä kuitenkin:) Nuorena halusin olla kaikkea muuta kuin minä, kun tunsin niin erilaiseksi itseni ja vertasin liikaa itseäni muihin. Nyt en halua olla mitään muuta. Haluan oppia tuntemaan itseni.

3. Mitä teet (kesä)lomalla? Olen lähes aina kotosalla lasten kanssa. Minulle on lomaa olla kotona.

4. Paras ekotekosi/ -vinkkisi? Pyöräile joka paikkaan, jos et jaksa, ole menemättä:)

5. Mikä on ruokabravuurisi? Ei taida olla sellaista; samanlaista söheltämistä joka ruoan kanssa.

6. Mitä tarjoat yllätysvieraille? Lämmintä kättä;)

7. Tunnetko itsesi aikuiseksi? Aikuinen kyllä, mutta lapsenmielinen ja leikkisäkin välillä. Leikkikentän vempeleet ovat kovassa käytössä.

8. Mikä on itsellesi läheisin taiteenlaji? Rakastan tanssia! Voiko olla kaunimpaa kun raavas mies joka tanssii sulavasti ja voimakkaasti.

9. Mitä jääkaapista/ kuiva-ainekaapista täytyy aina löytyä? Jääkaapista ainakin valot:)

10. Viimeisin näkemäsi elokuva? En kyllä muista, katson niin vähän televisiota.

11. Viimeisin lukemasi kirja? Lorna Byrne ”Enkeleitä hiuksissani”. Sain kirjan lainaa ja oli todella ihastuttava kirja. Kahmin kirjan muutamassa päivässä loppuun.

4 kommenttia:

Aikatherine kirjoitti...

kivasti vastailtu. oliko tuo joku rokko vai mikä lapsen selässä, toivottavasti jo terve

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Aikatherine, vastasin sanoilla, jotka ensimmäisenä tuli mieleen:)

Esikoiselle tuli vihdoin vesirokko ja aikas helpolla pääsi. Pienimmäiset ovat vuorossa seuraavina.

Outi Rinne kirjoitti...

Onneksi pääsitte sairastamaan vesirokkoa, tässä vaiheessa siitä selviää vielä vähällä. Ja kieltämättä, hupaisaa, jos paikalliset yrittäjät eivät tiedä teistä mitään. Toista on täällä :)

Kaisu kirjoitti...

Outi, juu tavallaan olen helpottonut, että vesirokko vihdoin tuli. Vielä ei ole keskimmäiselle ja kuopukselle tullut, mutta eiköhän se kohta....

Tässä mietimme, miten kehittäisimme tätä paikallista markkinointia..hyvä,että markkinointi siellä etelässä pelaa;)