maanantai 4. kesäkuuta 2012

Banaanikakku banaanihiutaleista


Tällä Hellapoliisin ohjeella olen ennenkin tehnyt banaanikakkua. Nyt halusin kuitenkin kokeilla, kuinka kakku onnistuu banaanihiutaleilla. Onnistuhan se; maku oli ihanan banaaninen ja pehmeä. Banaanihiutaleiden banaanit ovat kypsytetty alkuperämaassa, joten makukin on rikas.

Alkuperäinen ohje tässä:

100g luomu voita
3 dl sokeria (laitoin 2 täysruokosokeria, mutta sekin tuntu vähään liian paljolta)
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja (laitoin 1dl kookosjauhoja ja kaapissa ollut luomu vehnägrahamia 1 dl)
1 tl aitoa vaniljaa
1 tl ruokasoodaa
2 banaania (3 rkl banaanihiutaleita ja vähän vettä sekaisin tehosekoittimessa tasaiseksi)
1/2 dl kermaa tai maitoa

Voi ja sokeria vaahdoksi. Lisää munat, siten kuivat aineet, banaanisose ja kerma. Sekoita tasaiseksi. Paista 150 asteessa 50-60 min.

Tämän viikon banaanihiutaleet 2 yhden hinnalla blogini lukijoille:) Klikkaat vain ostoskoriin, niin minä laitan 2 mukaan tilaukseen.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Banaanikakku kuulostaa herkulliselta! Ja tosiaankin ,banskut maistuu yleensä paremmalta sellaisissa maissa,missä ne kasvaa.

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, banaanikakku on lempparini..silloin harvoin kun teen sitä:) Lähinnä joihinkin pippaloihin pyöräytän sen.