torstai 7. kesäkuuta 2012

Iliman vaippoja!


Esikoinen oli päiväkuiva alle kaksivuotiaana ja täysin kuiva 2v 4kk. Pienimmäisen kanssa aloitin kuivaksi opettelun laiskuuttani vähän myöhemmin eli päälle kahden vuoden ikäisenä. Oppi kuitenkin hirmu nopeasti kuivaksi ja oli lopen täysin kuiva sitten ennen esikoista. Meillä on ollut käytössä kestovaipat, niin nyt on sitten pesurumpakin ohi:)

Keskimmäinen oli päiväkuiva myös alle kaksivuotiaana, mutta öiden kanssa onkin ollut sitten vähän ihmettelyä. Tulimme siihen tulokseen, että hän on niin sikeäuninen ettei herää pissahätään. Välillä se oli vuodevaatteiden pesemistä, mutta lopulta annoin periksi ja laitoin vaipan aina yöksi. Välillä on ollut öitä ettei vaipassa ole ollut pissaa, mutta sitten perään taas monta pissavaippaa. Keskimmäinen täytti huhtikuussa  5-vuotta.

Aloin jokin aika sitten miettiä, että olisiko tässä jotain tehtävissä. Lääkkeitä en halua syöttää lapsille ja olen hyvin kiitollinen, että he ovat saaneet tähän asti elää suht terveinä ilman mitään lääkkeitä. Selasin netissä tietoa yökastelusta ja sieltähän tuli vastaan paljonkin informaatiota. Se tuntui olevan yllättävän yleistäkin ja ehkä yleisempää pojilla kuin tytöillä.

Noh, törmäsin sitten yökasteluhälyttimeen, jonka tosin huusin huutonetistä parilla kympillä. Sitä on kokeiltu jonkin aikaa ja nyt näyttää, että tulos alkaa näkyä:) Keskimmäinen on ollut kastelematta yöllä sänkyä jo monta yötä peräkkäin. Voi että on ihanaa; sekä pojalle että vanhemmille. Nyt hän itse herää yöllä jos pissattaa. Laitetta emme ole siis vähään aikaan enää käyttäneet.

Alhaalla pieni mies auttaa kukkien kastelussa äiteetä. Äitini oli kaupassa nähnyt pienen kastelukannun ja hänellä oli sydän heltynyt, kun hän oli sielun silmin nähnyt pienet pulleat kätöset pitämässä kastelukannusta kiinni.Voi noita mummuja:)1 kommentti:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no