torstai 13. syyskuuta 2012

Gluteeniton porkkanapannari ja puolukkasosetta

Laitanpas kuvan jo tänne ja jossakin vaiheessa rustailen ohjeen. Puolukkasoseessa vain puolukoita ja hunajaa.

Pannarin alkuperäinen ohje on kirjasta "Perinteistä kotiruokaa -karppaa terveellisesti". Savustetun kylkisilavan (en kyllä edes tiedä mitä se on) tilalle laitoin porkkaanaa.

4 luomu munaa
2 dl maitoa
2 dl jauhettua mantelia (itse jauhoin kokonaisista)
1 dl kermaa
1 1/2 tl psylliumjauhetta
1/2 tl suolaa
1-2 porkkana raastettuna


3 kommenttia:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi, suosittelen ehdottomasti että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon. Sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

Konsepti on jo olemassa Skandinaviassa ja muissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita!

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
http://www.etsiresepti.fi/

Elsi kirjoitti...

Kiitos tästä pannariohjeesta! Tykkäsin kovasti ja olin mielissäni, kun ohjeessa ei ollut jauhoja :) Tätä teen toistekin.

Kaisu kirjoitti...

Hei Elsi, kiitos kommentistasi. Onpas mukava kuulla, että maistui:) Niin täälläkin!