maanantai 3. syyskuuta 2012

Tattaria ja kasviksia

Ensimmäistä kertaa keittelin tattaria ruoaksi. Olen yleensä käyttänyt tattaria kuumentamattomana raakapuuroihin. Olipas se hyvää! Kaksivuotias tykkäsi hirmuisesti ja pyysi monta kerta lisää.

Maustoin tattaria kristallisuolaseokselle ja kuullotin kookosöljyssä kasviksia, jotka laitoin sekaan.




6 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Tattari on aikamoisen ravinteikas kasvi ja makukin jännän täyteläinen ja juureva. Tattaria olisi tosiaan hyvä käyttää enemmänkin. Kivan raikkaan esillepanon teit! :)

Yaelian kirjoitti...

Tattari on ihanaa!Mummoni teki aina uunissa kypsytettyä tattaripuuroa ja se oli suurta herkkua.Niin varmaan tuo ruokasikin:)

Outi Rinne kirjoitti...

Puurona tykkään vain raakatattarista, mutta juuri tulla tavalla lisukkeena myös kypsennetty tattari on todella hyvä.

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö, kiitos! Kiva kun sinäkin kävit pitkästä aikaa piipahtamassa/kommetoimassa:) Olen joskus tehnyt tattarihiutaleista puuroa ja se oli aika järkytys. Sen vuoksi olinkin aika yllättynyt, että tämä oli näin hyvää!

Yaelian, taidanpa seuraavaksi kokeilla tattaripuuroa uunissa:)

Outi, juuri laitoin likoamaan tattaria ja luumuja, että voin aamulla surauttaa raaka tattaripuuron:) Se on niin hyvää!

Saida kirjoitti...

Hei! Koska blogisi on niin ihana, jätin omaani tunnustuksen sille, kun sellaisen satuin saamaan :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Saida, käynpäs kurkkaamassa tarkemmin:)