perjantai 9. marraskuuta 2012

Amarantti-"riisi"suklaa

Olen tehnyt Amaranttiriisisuklaataa jo aikaisemmin. Maarit kyseli tarkkoja ohjeita, joten laitanpas tähän miten itse tein. Koostumus oli mielestäni todella onnistunut, jämäkkä ja hyvin leikattava.

Amaranttiriisisuklaa

0,5 dl kaakaovoita sulatettuna
0,5 dl kookosöljyä sulatettuna
1 rkl agavea
2 rkl carobjauhetta (voi laitaa kaakaotakin)
vajaat tl aitoa vaniljaa
(halutessa muita makuja ja aromeja...)
5 dl  Amaranttipoppareita

Sekoitin amaranttien joukkoon pikkuhiljaa muut ainekset ja laitoin jääkaappiin tekeytyyn pieneen irtopohjavuokaan.


3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Nami! Olen laittanut quinoasta vähän samantapaista suklaata.

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, quinoa varmaan sopii yhtä hyvin:)Kaapissa on myös tattari- ja hirssipoppareita, joten joskus täytyy kokeilla niilläkin.

Maarit kirjoitti...

Kiitokset tästä, nyt varmasti onnistuukin : ))