keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Ihmeellinen on elämä

Viimeisen kahdeksan vuoden aikana olen katsonut hirmu vähän elokuvia. Lasten myötä se vain jäi vähemmälle. Mieluummin olen lukenut kirjaa kuin teeveetä tuijotellut. Eilen sitten menin makkariin pötköttään miehen viereen kun katsoi televisiota. Katsoi vanhaa leffaa, jonka olin monesti jouluisin sivusilmällä pannut merkille, mutta ajatellut, että se on niin huono etten viitsi alkaa sitä katsoon. Nytkin sanoin miehelle, että eikö sieltä parempaa tule. Onnkesi mies ei kuunnellut ja katsoimme leffaan loppuun. Olin aivan äimänä, että näinkö ihana tämä elokuva on. Elokuvan lopussa tuntui kyllä sydämmessä asti joulun sanoma ja kyyneleet virtasi vuolaana. Täällä maapallolla olemme toisiamme varten. Mikä sen ihanampaa kuin myötätunto ja  ihmisten vilpitön ja pyyteetön halu auttaa.

Ensi vuonna en jätä kyllä mistään hinnasta tätä leffaa väliin:)

Oikein ihanaa loppuvuotta kaikille ja ihmeellistä Uutta Vuotta!

3 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Kyseinen elokuva on todellakin ihanuus! Itsekin katsoin sen samoissa tunnelmissa.

Ja jos leffankatseluvaihe jäi päälle niin käy katsomassa bloggaamista käsittelevä dokumenttielokuva Aamuviiden postaus Ylen Areenassa. Leffa on katsottavissa vielä 10 päivän ajan osoitteessa http://areena.yle.fi/tv/1762929

Ajattelin, että sinua voisi bloggaajana kiinnostaa. Dokumentti esittää bloggaamisen kolmen eri bloggarin silmin. Mukana on suosittu muotibloggari, aloitteleva poliitikko ja äijä-merimiesbloggari.

Iloa talveesi!

Kaisu kirjoitti...

Anski, kiitos vinkistä! Taidanpa pikapuolin katsoa sen:)

Iloa myös sinun talveesi!

Anonyymi kirjoitti...

reported most people will pay off his or her mortgages promptly in addition to without having fees and penalties
A number one personal debt charity is attempting how many persons looking toward these products for assistance in excess of payday cash advance debt so that you can 2 bottle this specific. credit card debt aid organization says near manipulate the quick, high appeal to financial loans the year of 2010. This nonprofit says 36 months gone by the numerous clientele using them ended up being minor.
http://kredytybezbiku.biz.pl
więcej do przeczytania znajdziesz tutaj
kredyty pozabankowe- konsolidacyjne
prywatna pożyczka dla firmy
pożyczki na dowód online

http://kredytybezbik24.net.pl
http://kredyty-bez-bik.org.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl