lauantai 15. joulukuuta 2012

Varo saituutta

 Viisaudensääntö 6

Saituus saa alkunsa pelon tunteesta ja kaikki siitä johtuva aiheuttaa ajan kuluessa kärsimystä henkisen tien kulkijalle. Valitsemme itse kärsimyksen, mutta voimme hetkessä myös luopua siitä jos tahdomme.

Rahalla ei periaatteessa ole vähäisintäkään arvoa. Tärkeintä on se, mihin rahaa käytämme. Raha on energiaa. Ahneus rahaan estää etenemisemme elämässä  ja kehitys pysähtyy. Myös käyttämillämme aineellisilla asioilla on tietty energia ja kauttamme tämä energia vapautuu toimintaan. Materialla on merkitystä silloin, kun se joutuu kulutukseen. Käyttämättömänä sen merkitys on vähäinen. Luota, että maailmankaikkeus antaa sinulle kaiken mitä tarvitset, myös rahaa. Jos luottamuksesi on vahva ja vilpitön, pääset osalliseksi kosmisesta yltäkylläisyydestä eikä sinulta puutu koskaan mitään.

Älä murehdi käyttäessäsi rahaa. Luova energia auttaa sinua hankkimaan uutta. Mitä enemmän rahaa käytät luottaen täysin siihen, että olet osa luonnollista kehityksen kulkua, sitä runsaampana se tulee takaisin. Sen sijaan että tunnet mielipahaa kuluttamista rahoista, voit iloita energiasta, jonka panet liikkeelle niitä käyttäessäsi. Tämä ei tarkoita harkitsematonta tuhlaamista, vaan sitä ettei rahasta saa tulla palvonnan kohde tai ainoa autuaaksi tekevä asia maan päällä, sillä silloin kosminen virtaus pysähtyy ja mahdollisesti rahan tulo lakkaa. Huolehdi, että et ole ahne itseäsi etkä muista kohtaan.

Mitä enemmän rahaa annat, sitä suuremmassa määrin toteutat yltäkylläisyyden lakia ja sitä enemmän saat takaisin. Viisas on antelias kaikissa ajatuksissaan, sanoissaan ja teoissaan. Hän ei vaadi vastalahjaa ja hänellä on aina kaikkea mitä hän tarvitsee.

Ei kommentteja: