lauantai 2. helmikuuta 2013

Pikkumiehen 3-vuotis synttäritarjoilua

Pikkumies täytti 3-vuotta ja synttäreitä vietettiin pienellä porukalla. Aamulla leipasin kääretortun ja raakakakun. Tarjolla oli myös äiteen tekemää pitsaa. Vähillä tarjoilulla siis mentiin. Raakakakun täytteeseen laitoin suklaa-minttu pakuriteetä, joka antoi miedon maun kakkuun. Voin laittaa tarkempaa ohjetta myöhemmin.


Kääretorttu on gluteeniton eli tein sen perunajauhoihin ja täysruokosokeriin.
Välissä mansikkahilloa, pakastekuivattua mansikkaa, appelsiinihiutaleita, banaanisiivuja ja luomukermaa. Tämä on pettämätön yhdistelmä. Olen tehnyt samalla täytteellä täytekakkua ja on ollut todella hyvää.





5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onnea pikkumiehelle!
Ja ihanan näköinen raakakakku,varmaankin tosi herkullinen!

Outi Rinne kirjoitti...

Onnekas pikkumies, kun on sai noin makoisia herkkuja. Meillä neiti leipoi jo itse omat makeat synttäritarjottavansa, mutta pizzaa teki tämäkin äitee. Niin se aika kuluu...

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kiitos! Raakakakku oli suklaisen hyvää. Koostumuts ei ollut paras mahdollinen, kun olisi kannattanut edellisenä iltana se tehdä, mutta menihän se näinkin:)

Outi, vähälläkin pärjää ja itse leivottu on aina itse leivottu. Pojat tykkäsivät kovasti tarjoilusta. Sinähän pääset jo helpolla..;)

Outi Rinne kirjoitti...

Kaisu, haaste sinulle odottaa blogissani: http://www.kitchenchameleon.com/2013/02/8-kurkistusta-ruokamenneisyyteen.html

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Outi, käynpäs kurkkaamassa:)