maanantai 15. huhtikuuta 2013

EKOseGO.fi 2-vuotta tänään!

Jännä, miten nämä asiat soljuvat ihan itsestään! En olisi ikinä uskonut muutama vuosi sitten, että meillä olisi nettikauppa:)

Nimiäkin väänsin mielessäni ja paperille moneen otteeseen, mutta EKOseGO sitten vei voiton. Se jotenkin sopi minun tyyliin heti, siinä oli sitä pientä "pilkettä silmäkulmassa"-tyyliä, josta tykkään.

Ei ole ainakaan tarvinnut laakereilla maata tässä parin vuoden aikana, hommia on ollut ihan kiitettävästi. Usein teen myös viikonloput töitä, että maanantaille ei kaikki kasaudu, koska se on kiireisin päivä (pidän lasten tanssitunteja 4 tuntia:)).

Olen kuitenkin oppinut tässä kahden vuoden aikana enemmän kuin ikinä vieraan töissä ollessani. Olen hyvin kiitollinen tästä matkasta, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Pakuriteen lanseeraus oli myös mielenkiintoinen yhteensattuma. Mieheni ja pakuriteen valmistaja Tapu ovat nuoruuden hyviä ystäviä, jotka löysivät pakurin myötä taas toisensa uudestaan. Heillä on keskinäinen luottamus ollut aina (vaikka vuosia on välissä), joka on yhteistyön kulmakiviä.Valmistamme myös pakuriteetä annospusseissa muille toimijoille Suomessa.

Bio King tuotteet ovat myös olleet mielenkiintoinen tuttavuus, jotka löysimme tässä matkan aikana. He tekevät monet tuotteet huolellisesti käsityönä.

Tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä!
5 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Paljon onnea vaan teidän kaupallenne;jos asuisin Suomessa olisin takuulla asiakkaanne!

Anonyymi kirjoitti...

Onko ulkomaisia pakastekuivattuja marjoja turvallista syödä, kun nykyään puhutaan, että ulkomaiset tuoreet/pakastetut marjat kannattaa keittää ennen käyttöä mahdollisen Hepatiitti-tartunnan vuoksi? Asia kiinnostaa kovasti, kun pakastekuivatut marjat kuuluvat suosikkeihin.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Jael onnitteluista ja kivasta kommentistasi:)


Anonyymi, olen asian tarkastanut toimittajalta eli tässä infoa:

Marjat käyvät aika ajoin testeissä, joissa otetaan näytteet noroviruksesta, salmonellasta,e-colista ja listeriasta. Tähän mennessä kaikki testit ovat olleet puhtaita. Niiden mukaan marjat ovat turvallisia käyttää ja täyttävät olemassa olevien lakien vaatimukset.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos infosta ja onnittelut minunkin puolesta kaupallenne! :)

Pauliina Liukkonen kirjoitti...

Onnea ja vilkasta kaupankäyntiä!

Tässä sulle pienenpieni haaste:

http://patasydankattila.blogspot.fi/2013/04/jotain-ihan-randomia.html