maanantai 20. toukokuuta 2013

Suklaakakkua vaihteeksi....

Lasten herkkua:) Vähän äidinkin...



Pohja

2,5 dl pekaanipähkinöitä
8 -10 medjooltaatelia
2-3 rkl raaka kaakaojauhetta
1rkl carobjauhetta
ripaus suolaa, aitoa vaniljaa

Yleiskoneen kipossa tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä jos on liian irtonevaa.

Täyte

2,5 dl cashewpähkinöitä liotettuna
3/4 dl  kookosöljyä ja kaakaovoita yhteensä sulatettuna
3 rkl agavea tai vaahterasiirappia
vettä sen verran että mylly pyörii
1 tl aitoa vaniljaa
3-4 rkl kaakaojauhetta
1 tl soijalesitiiniä

Kaikki sekaisin pienen vesimäärän kanssa tehosekoittimessa kookosöljyä/kaakavoita ja soijalesitiiniä lukuunottamatta. Lopuksi myös ne ja tasaiseksi. Jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

No, tämä olisi takuulla maistunut meidänkin vekaralle...ja äitille kans :b

Kaisu kirjoitti...

No takuulla:) Olen nyt gluteenittomalla ja sokerittomalla linjalla, niin kaikki muut herkut saa olla; vain raakajutut hyväksytään.