tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kestoilua joka lähtöön

Kiinnostuin kestovaipoista esikoisen ollessa reilun vuoden. En tiennyt niistä yhtään mitään, mutta kummasti sitä oppii matkan varrella. Samat kestovaipat ovat olleet sitten toisella ja kolmannella pojallani ja nyt neljännelläkin.

Aikoinaan jostakin luin, että kertakäyttövaipat ovat poikalapsille erityisesti huonoja. Muistaakseni aiheuttavat häiriötä poikalasten siittiöiden tuotantoon...En tiedä vieläkö tämä tieto pätee, mutta tykkään kuitenkin kovasti käyttää kestovaippoja. Minulla on  myös Suomessa valmistettuja Muumi kertaköyttövaippoja, joita käytän kestovaippojen rinnalla. Öisin en ala enää tappeleen kestovaippojen kanssa vaan olen suosiolla käyttänyt kertakäyttövaippoja (kestovaipat menevät liian märiksi ja usein valskaavat). En enää ole niin fanaattinen minkään asiaan suhteen vaan pyrin toimimaan niin kuin tuntuu hyvälle.

Myös itselläni on kestojuttuja käytössä mm. näitä ihania Hopeaseitin valmistamia siteitä ja liivinsuojuksia.Kestoilu on kivaa ja rahaakin säästyy!


5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tuntuu että itselläni tuo aika on jo niin kaukaista, mutta kuinka tuleekin niin paljon muistoja mieleen jo pelkästä sanasta "kestovaippa". Meillä siis kaikki kolme ovat aikoinaan olleet kestoilla ja ne olivat ihanat <3.

Ja fanaattisuus ei tietenkään auta ketään, parempi mennä niin kuin se omassa perheessä ja elämäntilanteessa sopivimmin sujuu :).

Lisäksi oikein mukava lukea että kestositeet ovat olleet miellyttävät :).

Ihanaa vauva-arkea <3

Tanja kirjoitti...

Ja piti vielä sanoa että ihana tuo uusi EkoSeGo-logo :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Tanja:) Kestovaippoja on aivan eri ihana pukea vauvan päälle kuin kertakäyttövaippoja.

Logo on juuri sellainen "minun" näköinen:)

Hunajaasi ovat asiakkaat myös kaipailleet, mutta muistelen, että sitä oli pieni määrä myyntiin. Sen vuoksi en ole kysellyt. Mutta jos sitä joskus tulee niin mielllämme ostamme lisää:)

Ulla kirjoitti...

Mitenkäs ne kestositeet toimii käytännössä? Itse en pysty pesemään pyykkiä kovin usein ja olen miettinyt että jos odottelevat pyykissä viikon päivät, eivät ehkä lähde puhtaiksi. Monellako kestositeellä pärjäilet?

Kaisu kirjoitti...

Hei Ulla, minulla on noin 10-15 sidettä käytössä. Pesen niitä päivän kahden sisällä. Käytön jälkeen virutan ne kylmällä vedellä ja säilytän ilmavasti pyykkikaapissa pesuun asti. En tiedä miten kauan siteitä voi säilyttää esim. liotettuna kylmässä vedessä jos ei pysty nopeasti niitä pesemään...